Club info

Ons secretariaat:
Is in handen van Ben Westerink, u kunt bij hem terecht om zich als lid op te geven voor de CCM, om adres of e-mail wijzigingen door te geven, voor vragen over de jaarlijkse contributie (25,00  / 20,00 euro per jaar) of voor bij- en afschrijvingen. Het “Huishoudelijk reglement Computer Club Meerkanten” is op te vragen op onderstaand adres.

Lid worden?
Ook voor niet leden staat onze deur open. Mocht u vaker willen komen dan zou het fijn zijn als u onze club zou willen steunen door lid te worden. Voor meer informatie of vragen kunt u natuurlijk e-mailen naar: ccmeerkanten@gmail.com of beter nog, kom eens langs op onze openingsavonden. Oh ja, misschien handig om te weten dat we een kleine vergoeding vragen voor het lidmaatschap. Lid worden kost u slechts 25 euro per jaar. Leden van de personeelsvereniging NIO betalen 20 euro.

Ons Adres:
Landgoed Veldwijk,
Club gebouw “De Bolder” [Trap op tweede deur links ]
Van Asch van Wijcklaan 69,
3853 KV Ermelo
Tel:0341-566641 (direkte lijn, alleen op inloopvonden)

Privacybeleid:
Op 25-05-2018 is de nieuwe privacywet AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) in werking getreden. Ook de ComputerClub Meerkanten vind privacy belangrijk en zal zich dan ook houden aan deze wet. Ons privacy reglement kunt u lezen door op  deze link  link te klikken. Het reglement verschijnt dan in PDF formaat.