In memoriam Ton van Leeuwen

Vandaag ontvingen wij het bericht dat Ton Van Leeuwen op 27 december 2020 is overleden. Wij hebben als club heel veel te danken aan Ton. Hij was ruim 25 jaar lid van onze club. Als docent was hij gedurende tal van jaren actief om clubleden vaardigheden bij te brengen op het gebied van WordPerfect en later Word en Windows. Ook heeft hij in de (meer…)

Voorlopig geen inloopavonden!

Omdat we niet kunnen voorzien hoe de corona-crisis zich verder ontwikkelt en onze leden zich in de risico groep bevinden, hebben wij besloten tot de zomervakantie gesloten te blijven. Onze  Algemene Ledenvergadering (ALV) wordt ook uitgesteld. Op de ALV van vorig jaar is besloten het lidmaatschapsgeld te verlagen (10 euro voor leden en 15 euro (meer…)

Eerste inloopavond seizoen 2019-2020

I.v.m. vakanties wijken onze openingsavonden in september af van onze reguliere avonden (t.w. eerste maandagavond van de maand en derde donderdagavond van de maand)

Onze eerste inloopavond houden wij op donderdag 12 september. De volgende inloopavond is dan weer de eerste maandag van de maand (7 oktober). Tijdens onze eerste inloopavond willen (meer…)

Vals WhatsApp-bericht over verificatiecode

24-09-2018

Let op: krijg je van een contactpersoon op WhatsApp een berichtje met de vraag of je een verificatiecode voor de chatapp wil doorsturen? Cybercriminelen proberen zo toegang te krijgen tot je WhatsApp! Stuur de code niet door.

In een appje, zogenaamd van een kennis, staat dat een WhatsApp-verificatiecode per ongeluk naar jou is verzonden. (meer…)